Media

Ajankohtaista

27.11.2008

Eurajoella kuultiin paikallisten mielipiteitä

Posivan YVA-menettelyyn liittyvä työ- ja elinkeinoministeriön sekä Posivan järjestämä yleisötilaisuus pidettiin 20.11. Eurajoen valtuustosalissa. Tilaisuuteen osallistui parisenkymmentä henkeä.

Yleisötilaisuudessa esiteltiin loppusijoitushanketta ja erityisesti YVA-menettelyä sekä loppusijoitustilojen mahdolliseen laajennukseen liittyvää ympäristövaikutusten arviointiselostusta. Tilaisuudessa yleisö sai esittää näkemyksiään ja kysymyksiä YVA-selostukseen liittyen. Illan aikana nostettiin esille muun muassa loppusijoitustilojen laajennuksen aiheuttamat lämpövaikutukset sekä nuorten osallistumismahdollisuudet YVA-menettelyssä.

Yleisötilaisuuden lisäksi arviointiselostuksesta voi esittää mielipiteitä ja antaa lausuntoja kirjallisesti toimittamalla ne työ- ja elinkeinoministeriön kirjaamoon (postiosoite: PL 32, 00023 Valtioneuvosto ) tai ministeriön viralliseen sähköpostiosoitteeseen (kuuleminen@tem.fi) viimeistään 12.1.2009. Annetuissa mielipiteissä ja lausunnoissa pyydetään viittaamaan asian diaarinumeroon 820/815/2008.

Palaa otsikoihinJaa artikkeli: