Media

Ajankohtaista

5.1.2012 15.42

OHSAS 18001-sertifikaatti Posivalle

Posivan toimintajärjestelmälle myönnettiin työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmän OHSAS 18001 -sertifikaatti 23.12.2011 .

Posivalla on jo ennestään ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO14001 -ympäristösertifikaatti. Sertifikaatit on myöntänyt DNV Certification Oy.

Posivan toimintajärjestelmän tarkoituksena on varmistaa toiminnan laadukkuus kaikissa toiminnan vaiheissa. Järjestelmän sertifioinnilla Posiva selkeästi osoittaa sitoutumisensa henkilöstönsä turvallisuudesta huolehtimiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Kiinnostus työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmän (TTT-järjestelmä) rakentamiseen on yritysmaailmassa kasvamassa ja on yhä useammin velvoitteena suurten organisaatioiden välisissä sopimuksissa.

"Posivan toiminta on pitkäjänteistä, loppusijoitus jatkuu aina 2100-luvulle saakka. On tärkeää, että toimintaa ohjataan laatu-, ympäristö- ja turvallisuus sertifikaateilla, jotka edellyttävät toiminnan jatkuvaa parantamista koko pitkän loppusijoituksen ajan. Turvallisuus, laatu ja ympäristöasiat ovat Posivan toiminnan tärkeitä tukipilareita." Toimitusjohtaja Reijo Sundell toteaa.


OHSAS 18001 on kansainvälinen standardi, joka sisältää vaatimukset työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmälle. Sen avulla avulla organisaatio voi tunnistaa ja hallita tavanomaiseen toimintaan ja poikkeustilanteisiin liittyvät merkitykselliset vaaratekijät sekä tehostaa toimintaansa.

Standardi on toimialariippumaton, joten sen vaatimuksia ja periaatteita voivat soveltaa kaikki organisaatiot. OHSAS 18001 -vaatimuksiin perustuva TTT-järjestelmä tukee mm. liiketoiminnan johtamiseen ja työterveyden ja työturvallisuuden hallintaan liittyviä periaatteita.

tyoterveyssert fi

Muut Posivalle myönnetyt sertifikaatit löydät nettisivuiltamme linkistä
Posiva > Toimintapolitiikka


Palaa otsikoihinJaa artikkeli: