Media

Ajankohtaista

18.3.2009 10.08

Posivan Internet-sivut uudistuivat

Posivan Internet-sivuja on uudistettu sekä ulkoasun että rakenteen ja sisällön osalta. Uusista sivuista otetaan mielellään vastaan palautetta ota yhteyttä -osuudesta löytyvän lomakkeen kautta.

Sivu-uudistuksen myötä sivujen navigointi muuttui siten, että linkit alasivuille aukeavat nyt vasempaan reunaan. Uusina osuuksina sivuille lisättiin Ajankohtaista- sekä Turvallisuus-osiot. Ajankohtaista-osiosta löydät julkaistut tiedotteet sekä muut ajankohtaiset uutiset. Turvallisuus-osioon on koottu keskeisimmät loppusijoitukseen liittyvät turvallisuusnäkökohdat.

 

Posiva-osuudesta löytyvät tuttuun tapaan muun muassa posivalaisten yhteystiedot, organisaatiokaavion sekä uutena osuutena rekrytointiin liittyvä esittely. Sivuja uudistettaessa yhdistettiin ydinjäte- ja ydinjätehuolto-osiot. Samalla ydinjätehuolto-osuuteen lisättiin erityisesti luvitukseen liittyvää sisältöä.  

 

Loppusijoitus-osuudesta löytyy tietoa samoista aiheista kuin aiemminkin (muun muassa loppusijoituksen perusteista, loppusijoituslaitoksesta, palautettavuudesta, kustannuksista sekä aikataulusta), mutta osuuden rakenne on muuttunut ja siihen on lisätty sisältöä.

 

Tutkimus & kehitys -osuuteen on lisätty runsaasti tietoa muun muassa maanpäällisistä paikkatutkimuksista, ONKALOsta sekä vapautumisesteiden kehityksestä.

 

Tietopankista löytyvät tuttuun tapaan Posivan julkaisemat Posiva- ja työraportit, Posiva tutkii -tiedotuslehdet, esitteet, vuosikertomukset sekä ydinjätehuollon toimintakertomukset. Lisäksi osuudesta löytyy painokelpoista kuvamateriaalia.

 

Mikäli haluat ottaa yhteyttä Posivaan, yleiset yhteystietomme löytyvät alapalkista. Henkilöstön yhteystiedot löydät Posiva-osuuden henkilöstö ja yhteystiedot-sivulta. Lisäksi voit käyttää ota yhteyttä-sivulla olevaa lomaketta, jonka avulla voit lähettää meille vaikkapa kysymyksiä Posivaan ja loppusijoitukseen liittyen tai palautetta uusituista Internet-sivuistamme.


Palaa otsikoihinJaa artikkeli: