Yhteistyökumppanit

Posivalla työskentelee tällä hetkellä noin 100 henkilöä. Lisäksi yhtiö työllistää suuren joukon alihankkijoita ja konsultteja. Posiva on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana ja toimintamme vaatii jatkossakin uusien osaajien hankkimista joukkoomme. Posivalaisten työtehtävät vaihtelevat erilaisista ydinjätteen loppusijoitukseen liittyvistä tutkimus-, kehitys- ja suunnittelutehtävistä loppusijoituslaitoksen toteutussuunnitteluun ja tukitoimintoihin.

Toimimme vain turvallisuus- ja laatukulttuuriimme sitoutuvien kumppaneiden kanssa. Meille on tärkeää, että jokainen Olkiluodossa työskentelevä noudattaa korkeaa turvallisuuskulttuuriamme.

Hyvä yhteistyökumppani,

kun työvoimatilaukseen liittyvät hyväksynnät ovat kunnossa, lähetä seuraavat lomakkeet skannattuna osoitteeseen resurssit(at)tvo.fi käyttäen turvapostiamme: https://securemail.olki.fi/Avautuu uuteen välilehteen. Resursoinnin tuen tavoitat numerosta (02) 838 188 15

(Täyttöohje)¨ (pdf)

Lähetä salassapitositoumus osoitteeseen [email protected] otsikolla Salassapitositoumus. Salassapitositoumuksissa on sähköinen allekirjoitusmenettely.

TVO-konsernin salassapitositoumus (pdf)

(erikseen pyydettäessä)


Tietokonelaitteiden tuominen TVO-konsernin laitosalueille on luvanvaraista ja mahdollista ainoastaan, mikäli työ sitä vaatii. Edellä kuvatussa tilanteessa, täytä alla olevat lomakkeet ja toimita ne yhteyshenkilöllesi.

‍Mikäli kuljet Olkiluotoon omalla autolla, täytä auton rekisteritunnisteilmoitus ja palauta lomake pääportille.

TVO-konsernissa kulkeminen edellyttää aluekohtaisten koulutusten suorittamista. Löydät nämä koulutukset OppiNetistä.Avautuu uuteen välilehteen

Lue tietosuojaselosteestamme,Avautuu uuteen välilehteenmiten säilytämme henkilötietojasi luotettavasti.